OTARU AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 485 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Otaru Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 19:22 Yummy every time
11 mei 2024 om 19:40 Altijd heerlijke sushi. Mijn vaste adres
29 apr 2024 om 9:31 Absoluut het wachten waard
22 apr 2024 om 9:33 Prijsverschil tussen zelf op halen en bezorgen wel heel erg groot (92 e vs 70 e). Ik was zelf op gaan halen omdat het me te lang duurde.
21 apr 2024 om 18:18 Very poor quality of the Sushi, dry and seemed to be old
8 apr 2024 om 21:58 De sushi is echt heel goed en, zoals altijd lekker vers! Ik heb de bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangen. Een minpunt: jammer dat de prijzen zo zijn gestegen. Voorheen kreeg je op de sushi nog korting en dat is nu helaas niet meer zo.
8 apr 2024 om 8:17 Heerlijke verse sushi. Mijn vaste adres.
24 mrt 2024 om 21:08 Ordered extra ginger, got extra wasabi instead. The crispy sushi I ordered was very doughy and not crispy at all, even the seaweed salad wasn't very good. Very disappointing, won't order here again.
24 mrt 2024 om 20:09 De ebi tempura was top DeTerriyaki sake veel gevaar droog en een ministukje staart
22 mrt 2024 om 8:06 Had geboekt om 16.15 en dat kloote precies! Knap hoor.
16 mrt 2024 om 21:04 The restaurant already have the food to the driver who then took more than half an hour taking other orders on the way … the time on the app was only getting longer and gives no insight
2 mrt 2024 om 22:36 Smaakte redelijk de beloofde groente bestond uit 1 champignon en 1 schijfje courgette plukje sla en draadjes wortel!